lördag, maj 09, 2009

11.00



Igår var en mycket härlig dag, var i skolan och slutade klockan 11. Då gick jag hem till bästa mormor i världen och blåste en massa ballonger, eftersom min älskade lillkusin Anton fyllt år och skulle komma! Vi hade jättetrevligt, Gud vad jag älskar den där ungen.. Hela 5 år nu, helt sinnesjukt vad fort tider går. Känns som igår när jag träffade honom på BB.
Vi hade mys, käkade världens godaste lunch som mormor lagat, åt tårta, öppnade paket, läste sagor, busade, var ute i lekparken med honom och kastade vattenballonger och massa.
Sen åkte jag, Anton och Micke ner till Big Inn och köpte en kickboard till Anton och härjade runt på hela Big Inn och käkade glass. Mysmys! Sen skjutsade dom hem mig hit och jag lagade mat och kollade på film, och somnade ganska tidigt.

Nu har jag vaknat, för ett par timmar sen. Har druckit upp mitt kaffe så ska storstäda och plocka, och diska och allt innan jobbet. Skönt att jobba, faktiskt.





Jag kan verkligen inte få nog av Vicky.Christina.Barcelona-filmen. Den är nog bland det bästa jag sett, för att inte tala om soundtracket. Hoppas jag får bra betyg på min a-uppsats där jag rescenserade den.




Giulia y Los Tellarini - Barcelona, är helt underbar.
Paco De Lucia - Entre Dos Aguas med, den finns på Spotify!