torsdag, juli 02, 2009

2 juli


Känns som att det tagit en tid sedan jag bloggade senast, men vad gör det för någon?


Just nu är jag lite småonykter, har druckit en grymt god sangria här hemma på landet. Jag har badat i sjön och Hannah och Micke håller på att laga tacopaj.

Själv sitter jag på mitt rum och tar tag i packningen, för imorgon åker jag, mamma och pappa samt familjens vänner till Italien, och vidare till Monaco och Franska rivieran i två veckor! Det känns som att det inte kan blir så mycket annat än skönt och roligt. Kommer ta en massa bilder och så vidare.

Igår kväll var en mycket mycket fascinerande kväll som jag spenaderade med Shiri, Andreas och Bella. Vi shottade hotshots med kaffe, och sörplade Galliano och Svartvinbärsvodka. Det var riktigt mycket spår och kul, och jag vet att det finns en hejdlös massa galna bilder från kvällen på Bellas kamera, som jag tänkte sno och ladda upp här när tillfället kommer. Inte förens om två veckor dock. Men, det är riktigt fina bilder när vi tillexempel fyra pers klämmer ner oss i Shiris badkar halv ett på natten för att ingen (förutom jag) orkade GÅ för att nattbada. Nöden har ingen har lag, uppenbarligen. Sen utförde vi lapdance competition. Också fint. Det var mycket roligt. Bakfyllan imorse var annat. Men den tog jag hand om genom lite träning.


Nu väntar resväskan mig, så jag hör av mig när tillfället ges till mig.


Buona Sera