söndag, april 12, 2009

00.22

Haha, alltså jag kunde inte mått sämre eller bättre på samma gång, vi spåna vidare på barnprogram..

http://www.youtube.com/watch?v=p3We9p4QdvY&feature=related

Börjar snart gråta, haha!

"Ankliv, woho!"

23.45



Jag och August har helt oavbrutet snackat glass i en timme. Nostalgi-trippen tillbaks till 90-talet kunde inte vara större just nu. Jag saknar Soleros snorgröna lime-ispärlor, och den blåa skattistan, och den blåa glassen med godis på, och Star Wars-glassen, och Taco-glassen, och Igloo för helvete! Vad fan finns det nu liksom? Någon halvtattig jävla Bart Simpson glass, eller pepparkas-sandwich. Men hallå? Idioter, vrid tillbaks. Det var bättre glass-tider förr.

Nu börja vi spåra vidare på godis-nostalgi, typ Pez och Harry Potter-bönor. Jag klarar inte mer. Jag borde aldrig blivit stor...

16.22

Nu, alldeles nyss har jag varit ute med pappa och ridit Mysan lite.
Gick väl helt okej, till och från, men hennes nyinköpta bett är inte till hennes belåtenhet, så det var irriterande för henne. Annars har hon varit otroligt lugn, snäll och mysig mot mig idag. Eller ja, om man jämnför från hur hon brukar vara. Det är skönt.

Tidigare idag har jag ryktat henne lite extra, varit ute i stallet och mockat, och gjort rent och gjort fint. Duktig är jag! Har även busat med hundarna, och Charlie blev allmänt sur i vanlig ordning så tog honom på en springrunda i skogen så han, och även jag (som inte kunnat träna på ett par dag) fick löpa av sig lite överflödig energi.

Sen har jag bara suttit ute på altan och andas in sommardofterna, solat och läst.

Nu snart ska vi äta påskmiddag med familjen och bästa muumur!

måndag, april 06, 2009

"han har typ klistrats fast på min näthinna, fan jag måste nog snorta kokain eller nåt för att han ska frätas bort därifrån"

Dagens finaste (dock onyktra) citat. Fint som smör.





Bon Iver - Skinny Love. Himmelskt. Lindemans Shiraz Cabernet, också.

6 april

Jag känner mig vuxen och duktig. Har alldeles precis på eget bevåg, och intiativ diskat en massa smutsdisk, här hemma på landet. Mamma och pappa är i Stockholm sen, lördags morgon, och firar pappas 50-årsdag så jag och Hannah har varit här hemma och tagit hand om hundar, häst, katter och hus. Imorgon kommer dom hem.

Jag är själv idag, Hannah jobbar, och jag har skrivit en fin to do-lista för idag. Innehåller bland annat "plocka undan". Fint uttryck. "plugga samhäll". Jävligt fult uttryck som jag ska flytta lite längre ner på listan. Jag ska också laga mat tills Hannah kommer hem.

I lördags lagade jag och Hannah världens godaste mat. Fläskfilé med ungstektpotatis, ädelostgratinerad broccoli och bearneise och Lindemans Shiraz Cabernet. Fint som smör! Vi åt glass med jordgubbar (den somriga underbara älskade soligt skinande dagen, till ära), och en massa godis och kollade på Robinson. Erik Billing borde ge ut en citatbok.

Och igår var vi ute på superlång promenad med hundarna. Vi hade tänkt att åka in till Köping och spela boul, men vädret svek, så vi åt födelsedagsmuffins för Anna, med henne, Douglas, Hanna och Micke H. Sen när vi kom hem wokade vi mat och kollade på Starsky & Hutch.

Nu börjar Elliot göra sig hörd med att jama. Vad han vill, vet jag inte.


Farewell!