tisdag, november 11, 2008

Jag kan aldrig tacka dig nog för allt du gör för mig.


Jag kan tala om att jag aldrig litat så fullt ut på en människa, eller känt mig så trygg med en annan människa som med Andreas. Min Andreas Jamsheree.
Oh, vad roligt, ännu en flickvän som ska skriva ner tusentals meningslösa ord om hur hon älskar sin pojkvän? Men ja. Faktiskt. För jag har mina väldigt starka anledningar. Andreas är inte som någon annan människa jag träffat, på något sätt. Han är så speciell. Han läser mig in och ut, han vet precis vad jag tänker på under de mest pressade stunder. Och han vet precis vad jag vill, och han gör precis det han vet att jag behöver. Det finns ingen annan som gör. Jag är så hopplöst kär i honom att jag blir mållös. Helt mållös. Inte ens detta räcker, alls.
Men bara för att han (speciellt ikväll) bevisade åter igen för mig just varför jag aldrig kommer lämna honom, och varför jag är tillsammans med honom, och varför jag älskar honom mer än någonting på denna jord..
.. Så tycker jag att han förtjänar en liten, men väldigt betydelsefull text på min blogg.


Andreas, du är Kärlek för mig. Och jag finns vid din sida för alltid.

1 kommentar:

Andy Field sa...

alltså människa.. du är så underbar på att beskriva ord så det finns inte. Du är underbar och jag älskar dig verkligen! Jag försöker bara hjälpa dig på bästa sätt. och jaaa.. jag avläser människor. Det är negativt men MEST positivt. Speciellt i ditt fall när du behöver någon som säger åt dig vad du ska göra.. Det jag vill säga är att jag finns här hela vägen och lite till!! love xxxx <3<3<3