onsdag, januari 28, 2009

En annan dag med tomhet.

God kväll mina kära.

Idag har varit en omtumlande dag. Eller ja, lite både och helt enkelt. Har haft bra i skolan, många skratt som har vägt upp alla tråkiga lektioner. Och utöver skolan sen så det är väl dags nu att försöka se det på samma sätt, och försöka att inte oroa mig och ta tag i alltihop och göra mitt bästa, trots allt. Jag ger aldrig upp hoppet om något jag vill ha. En del ups & down, alltså.
Efter skolan och annat så åkte jag till H&M och handlade ett par svarta ribbade stumpbyxor och en svart topp med djupt urringad rygg. Fint och bra! Sedan hem och har knappt gjort någonting. Idiot-mig. Lackat ur på datorn som fick nåt litet virus, men tror att det ordnade sig nu. Hade nämligen skrivit klart ett helt blogginlägg men då fuckade det sig. Hm, så gör nytt försök nu!
Har varit ute hos hästen och gett henne hö, foder och vatten. Orkade inte mocka, men gör inte så mycket i alla fall. Sen har jag duschat och tittat på tv. Använde tidigare idag våffeltången fär att testa. Alla snackar ju nämligen om vilken volym det ger, och jag har inte tänk på det men gjorde det idag. Och jävlar, vad snyggt det blev. Jag brukar vanligen ha en naturlig volym i håret så jag har inte brytt mig men det där var snygg. Trodde dessutom att man var tvungen att ha Björn Axéns Volume Master för att det skulle funka, men icke. Funkar bra med vanlig gammal våffeltång! Nu ska jag ändra lite synpunkter på min Lag & rätt uppsats, som Niklas hade. Världens petigaste men jag klagar inte. Bara bra.
Sen ska jag försöka sova. Imorgon är det Skutt. Hihi, kan lägga ut bild på min catwoman outfit när jag fått tag på min kamera. Sen ska jag sova hos syster min, och på fredag blir det först skola, sen fyller mormor 75 så vi ska dit. Förhoppningsvis kommer min älskade lilla kusin Anton, som jag inte träffat på hundra år. Världfinast.
Och på lördag födelsedags- tårtkalas hos Linn! Har ett dilemma, för Simone och dom andra tjerna i min andra kompiskrets (som jag inte träffat på tre hundra år ) utanför klassen ska ha tjejkväll i hennes nya lägenhet och jag är så ledsen att jag redan hade planer, fan fan fan. Men men, det blir fler gånger med mina absoluta favorittjejer! Ska bli kul med tårta och andra galna brudar med!

Vad som händer ut över denna planering vet jag inte. Tänkte mest bara berätta det eftersom jag inte uppdaterar bloggen alltför ofta. Får panik när det är bloggar överallt, på tv, på mobil, på internet, i tidningar - ÖVERALLT så ska man gå in på hans, hennes, deras bloggjävel. Fan jag läser bara två st dagligen tror jag, och andra i vissa undantag. Men det är ju ganska kul ibland, men jag känner inte att blogga nu för tiden när allt ändå bara är så dystert och ingenting händer. Tar nog tag i bloggen när jag tagit tag i mig själv, vad nu det innebär. Men jag jobbar på det iaf.

Puss puss

söndag, januari 25, 2009

Sigur och Rooney och lasern!

Sjukaste grejen hände mig nyss! Eller ja, det var mystiskt. Skulle skicka iväg ett mess till Mike, och Hannah om att dom måste fixa hejdå-fest till Micke nu när han drar iväg till Vietnam i typ flera månader! Men precis då så ringde Hannah! Sånt är sjukt. Oh well.

Idag väckte mamma mig och hon hade lagat våfflor till frukost. Ibland är det skönt att bo hemma. Imorse var ett sådant exempel. Igår kväll var inte det. Verkligen inte. Klarar inte av det, vill vara för mig själv, så som när jag bodde med Andreas. För mig själv, eller åtminstone med någon jag klarar av att hänga med, och göra lite hur jag vill när jag vill. Får se, får se..
Gårdagen var okej! Pluggade lite på morgonen (vilket jag ska fortsätta med snart!) och sedan åkte jag med mamma och handla massor på ÖB, sen var vi och hälsade på morbror min. Sen åkte jag till Hannah och Micke, och vi kollade lite Ace Ventura, och sen gick vi och hämtade en bil vid farmor och farfar! Sen åkte vi till Q8, Micke köpte korv för sitt viktkomplex, och popcorn och cola till kvällen. Vi åkte till Flod och Maria i Kungsör och psykade ihjäl deras söta kattungar med laserstrålar, och kollade på Lost, som var helt meningslöst att ens försöka hänga med i. Vi hade jättetrevligt! Kattungarna Sigur och Rooney var mysigast, och galnast. Sen fick jag skjuts hem och kunde inte sova förns fyra imorse. Hm.

Nu ska jag plugga tror jag. Kanske duschar först. Dilemma, dilemma.

fredag, januari 23, 2009

Åh!

Idag är en sån där kväll som man tänkte lite inna att "Fan vad skönt, kom igen, det blir bra!".
Men det blev helt plötsligt lika värdelöst som man borde räknat ut innan! Hannah och Mike bjöd med mig på bio, eller ja, eventuellt. Om inte bara lite filmkoll hemma hos Hannah. Jag har varit lättirriterad hela dagen idag, kan bero på att jag inte somnade förns 03.00 igår natt, och gick upp 06.00. Så jag blev lack när dom inte kunde bestämma sig för Bio eller inte. Och jag tänkte, fan! Jag är hemma och gör nytta istället. Pluggar en jävla massa Lag & rätt, och matte, och hej, och hå och myser här med mamma, och äter god mat och kollar på när Blondin-jävla-Bella snurrar runt som en jävla disktrasa på Let's Dance och skrattar åt det.
Ja, det verkade ju som en bra idé först. Men nu är jag så grymt uttråkad. Har förvisso kommit en bit på uppsatsen, men min motivation faller isär nu minut för minut, och att jag ens skulle mirakulöst nog ens lägga ett öga på matten till exempel är ju lika troligt som att Blondin-Bella dansar bra ikväll. Och jag har myst med mamma jättemånga kvällar i rad nu och det är inte lika roligt och mysigt längre. det är kolsvart i hela huset och en tröttsam stämning, och ingen mat blir det heller. Och Let's Dance är väl tragiskt nog det enda jag har att se fram emot ikväll, och jag vet att jag kommer tröttna efter de första tio minutrarna. Och inte nog med det så måste jag för att bota min prestationsångest fortfrande plugga i en och en halv timme till, tills det börjar för att må lite bra i själen. BAJS!
Jag kunde ha spenderat min fredag på något annat sätt, ju. Fan.

Nå väl. Jag var ju iaf hos ortopeden idag, och han beslutade att dom skulle orpera med kortisoninjektion så fort som möjligt. Blir säkert bra, dom vet ju bäst. Sedan åkte jag till skolan och hämtade plugggrejer, sedan fikade jag med mamma, och handlade, och handlade lunch, och sen har jag bara varit här hemma och deppat över mitt dåliga humör.

Fick nyss sms av Mike, dom ska inte på någon bio iaf. Får åtminstone mig att må lite bättre.

Nej, nu ska jag väl prestera lite, för det är ju det man gör bäst.

torsdag, januari 22, 2009

I'll keep us together, whatever it takes

Jag har inte varit på humör för att skriva så mycket det senaste dagarna, när det känns som att hjärtat med bra beskrivning har legat krossat i 1000 bitar under en.

Men! Det gör det inte längre.

Idag var jag i skolan för första gången på ett par dagar. Fick träffa mina älsklingar, underbara klass! Oftast i alla fall! Linn svek och hade mysdag med pojkvännen, men fick kramas lite innan hon drog åtminstone! Cissi var jag med dock! Underbara girl, vi pratar massor på samhällen men det bästa är ändå att vi diksuterar det vi håller på med! Bra det! Italianon var trevlig med många skratt med bästa Linnea, Sebastian och Felix! Kan verkligen skratta med mina skolkompisar och det skönt att få höra att jag ser ut att lysa mer nu, "high fashion alltså" haha, man kan bara älska Cissi!

Övrigt i dagarna har jag umgåtts mycket med mamma! Med hundarna, missarna och hästen! I tisdags hängde jag hos min syster Hannah! Innan fikade jag och mamma, och Micke hade kommit från tåget! Så efter fikat gick jag och Micke till tidningen och hämtade Hannah. Vi gick hem till henne och kollade på Obamas installation, och sedan gick vi och handlade tacos som vi lagade och kollade på Top Model, och sen Darjeeling Limited. Grymt bra film, hihi. Jag sov över där också!

Imorgon åker jag till V-ås, för undersökning hos ortopeden, som ska titta på min höft och bestämma om vilken sorts operation som blir bäst! Hua!
Sedan blir det nog att luncha med mamma och syster i Köping! Vad resten av fredagen erbjuder väntar jag på att få veta!


Puss!

lördag, januari 17, 2009

Fel

Idag är väl en dag, ungefär som gårdagen, kan man säga.

Inte bra alls. Konstant ont i magen av oro, förvirring, maktlöshet, förbrylling, förundran, sorg.. Ja, allt man kan känna i en sådan här märklig situation. Vet inte vad jag ska göra, vad jag gjort, vad jag inte ska göra..

Nå väl. Dagen idag har jag vaknat och fortsatt läst en jobbig bok som heter "Maskrosungen", om en kvinna som växt upp under de mest sämsta familjeförhållande. Väldigt gripande, inte minst när man är så himla instabil själv. Jag har försökt sysselsatt mig så gott jag kan, blir så lätt rastlös vilket leder till ångestattacker. Vid fyratiden kom Familjen Jerner med barn (mamma och pappas nära vänner, och deras barn.) och vi har spelat roligt spel som spårade lite mot slutet, så klart. Sedan lagade Hasse chili och jag hade inte ätit något på två dagar (förutom oxfilé som jag bara va-a-a-a-r tvungen att trycka ner igår. Fy skäms att avstå, tycker man väl) så jag hann inte äta så mycket innan jag blev mätt. Nu ska vi snart dricka kaffe och äta cheescake som jag och mamma gjorde igår. Ska bli lite gott iaf.

Har inte bloggat på ett tag. Jag vet inte, om det är något för mig. Jag vet att för ett par år sedan hade jag ständig känsla av att avreagera mig på internet men nu mer förstår jag kanske inte meningen med att alla ska veta vad jag gör, tycker, tänker, ska göra och alla andra minsta små detaljer som inte egentligen intresserar en minsta människa? Men vad vet jag. Åtminstone kan jag väl skiva när något händer.

.. Och det har det väl minst sagt gjort nu. Jobbigt att vakna upp, somna in till, och andas till ovissheten.. När man känner så långt in i hjärteroten att det är så fel. Sådan tvärvändning.. Frågetecken är väl hela jag, och alla andra. Jag önskar att det löser sig. Att jag får min chans.

Nu ska jag dricka lite kaffe och försöka att inte grubbla så mycket. Jag är så bra på det, du vet.

torsdag, januari 08, 2009

Ork!

Idag är en tröttsam dag, och det är ju ingen skillnad mot dom andra heller.

Skolan startade för mig idag också, blev inte mycket, då jag börajde 10 och hade tid hos ortopeden kl. 11. Där gick det ganska bra. Dom bestämde sig för att antingen operera min höft eller spruta in kortison. Oh well, orkar inte bry mig.
För några dagar sedan var jag och Andreas på parmiddag hos ett par vänner, det var mys! Vi åt gott och spelade roliga spel!

Och just nu är jag lite förtvivlad. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag har så mycket jag vill göra, så mycket jag borde göra. Men min ork sätter hinder för det hela tiden. Jag fattar inte varför jag är så slut i kropp och själ. Och hur en ny termin ska kunna göra mig piggare är ett ännu större mysterium. Jag har en lista i huvudet på allt jag ska göra, allt jag vill åstadkomma. Men jag prickar aldrig av något. Jag har inge motivation. Och jag blir deprimerad av att det känns som att mina vänner typ glider ifrån mig. Varken den ena eller den andras fel.. Igår kom jag och tänka på hur jävla lätt det var för typ ett år sedan, exakt. Jag hade det relativt bra. Jag umgicks med mina vänner jämnt och skolan var inte så himla krävande som nu. Allt borde vara så himla enklare nu. Jag vet inte hur jag ska bära mig åt för att få allt bättre. Speciellt när jag inte har någon ork kvar för någonting heller. Jag har inge balans i vardagen, och jag måste få tillbaka den.

Hur som helst så ger jag inte upp, och tur är väl det. What's left to fight for then?

Kan nämna att jag är helt sinnesjukt irriterad och arg på två äckliga människor. Sluta låtsas som om du är medveten om allt, och kom ner på jorden, du vet inte ett piss och du förtjänar varenda slag du kan tänka dig att få. Av alla 25 vänner. Jävla äckel.

Och du tror för jävla högt om dig själv och ditt jävla charity-case till kille. Jag har aldrig velat haft någonting med honom att göra, inte dig heller. Tro inget annat. Kalla mig inte för vän, för det har jag aldrig sett dig som. Bara något irriterande tidsfördriv som varit i min väg. Låt mig va, jag vill inte ha något med dig att göra.

söndag, januari 04, 2009

Mike fyllde år!

Det har blivit lite mer fest efter nyråsafton, ja! Mike, min käre systers pojkvän fyllde år i fredags och det frades rejält hemma hos Hannah i sin lilla etta på 39 kvd! Vi hade jättetrevligt, massa vin och lite drinkar och jag träffade alla som jag firae nyår mer från förra året, viket var jättekul! Träffade Flod, Maria, Cash, Micke och många fler. Folk från Uppsala var också där som jag lärde känna lite! När klockan blev ett så begav sig iaf jag och Andreas till kebabhouse och åt lite, sen hem!

Igår var en dag av bakfylla, oj oj. Brukar sällan bli det, dock. Vi gick upp till Andreas morbro Stefan som också fyllt år så vi firade och åt smörgåstårta och umgicks. Väl hemma så fick vi besök av Mex och hans flickvän och dotter! Jättegullig, så klart. Vi lagade lite mat och tog det lugnt och så där.

Nu ska jag diska och städa och sen ikväll har vi blivit bjudna på middag! Hoppas på lite bilder från Mikes födelsedagsparty, får lägga up dom sen isf!

Pusspuss

torsdag, januari 01, 2009

Gott nytt '09!


Gott nytt, gott nytt allihopa! 09 är här och det är en ny början för alla, one way or another! Jag ringade in mitt helt okej!

Men, som sagt så är jag en usel bloggare så jag drar måndagen och tisdagen! I måndags var jag ch shoppade med min vän Josefine. Jag köpte bara ett par tights, vilket var meningen! Vi fick springa till tåget båda dit och hem, men vi hade det trevligt! I Tisdags så gick jag ner mot stan och träffade min syster och Mike på Latifa! Vi snurade runt lite, jag handlade på Apoteket och sedan hem till henne för att titta lite snabbt på lägenheten! Sen vidare mot stan, och gick sen hem till Bella och hälsade på. Sedan gick jag till min kära bror. Diskade åt honom, och på köpet så sågade jag mitt finger lite med en matkniv! Oh well, han skjussade hem mig. Jag städade och plockade undan och fixade mig lite, och gick sedan till krogen, eller Hantis med bella för att min älskling skulle Dja. Det var inte kul alls, så gick hem till Bella och åt. Sedan tillbaks till hantis vid ett och sedan hem och sov.

Nyårsaftonsdagen började med att jag och älskling storhandlade, sedan kom syster och Mike över på ett litet besök. Mamma dök upp med en flaska bubbel! Och sedan duschade och åt vi! Oh städade! Sedan kom Andreas pappa och flickvän hit, och träffade mig för första gången! Sedan åkte vi till Örebro mot andreas syster Sheerin och hennes Adem och vi fikade lite och hade trevligt. Sedan hem till Köping och vi gick till Andreas murmuur :) Mys! Sen kramade vi hejdå till Andreas pappa och flickvän och gick hem till oss och fixade oss! Sedan kom Lite folk och vi drack lite, hade trevligt! Clara och Adde dök upp lagom till klockan var fem i tolv! Så vi småsprang mot torget och ringade in det nya året! Jag och älskling nyårspussades och minglade med alla :) Aedan fick vi ihop ett gäng till efterfest hemma hos oss! Det var trevligt, vi höll igång till halv sex. Sedan gick jag och andreas och sov lite överförfriskade och vaknade idag vid fyra!

Hoppas alla haft ett gott nyårsfirande!