måndag, december 29, 2008


(Jag och andreas kollade på Evasunderkläder.se och hade jävligt roligt åt det till och från!)

Nu har jag inte skrivit på ett tag, har varit lite svårt att hinna. men jg har gjort många trevliga saker.

Igår umgicks jag med Josefine! Vi käkade lite gott och jag färgade håret på henne.

Sedan kom jag hem, och Andreas väns flickvän och hennes lilla söta dotter Elina var där! Hur söt unge som helst! Senare på kvällen var jag ensam hemma så jag passade på att städa lite och diska och dammsuga och greja. Gött!

Idag har jag spenderat tid med Josefine igen, i Västerås för lite köp av nyårskläder. Jag tänker bara klä mig i en enkel svart tubklänning och mina nya lacktights! :D Får se vad som händer, Andreas ska till Örebro och kommer inte hem förns senar på kvällen förmodligen så jag får se vart jag tar vägen!

Imorgon ska jag ta mig en cykeltur till båda mina syskon! Ska hämta en plattång hos syster och lämna pengar hos bruur. Nu ska jag inte gra något speciellt, bara vänta tills det blir slutspelat med tvspel så jag kan se tv!


puss

måndag, december 22, 2008

Dan före dopparedan, va?

Ja, nu är det inte många timmar kvar tills Julafton. Traditionen har varit att jag vaknar och får tomtegröt och macka med julskinka på. Farmor och farfar kommer. Vi tittar på Kalle Anka, och dricker glögg. Sen äter vi julmat och öppnar sedan julklapparna och knäcker nötter och väljer varsamt ur Alladin-asken.

Annat blir det i år! Det blir hos mormor. Bästa mormor. Ska bli väldigt mysigt.

Sitter just nu hemma i Grisbo hos mamma och pappa. Kom hit i dag och spenderar ett par dagar, nu. Åtminstone till Julafton. Längtar hem lite till älskling, speciellt nu när jag ska sova. Har inte sovit ensam på skitlänge. Det suger.

Nå väl.


God Jul!

söndag, december 14, 2008

Idag blev vi väckta av att Stefan stod och dunkade på dörren. Han hade med sig julskinka och bröd. Bästa Stefan. Det var en god frukost... för min del. Andreas har suttit uppe till klockan sju imorse, så han tyckte att det var passande att gå och lägga sig när klockan var tio. Nå väl.. Jag har inte bloggat på ett par dagar, så ska gå baklänges nu för att minnas allt jag TÄNKT skriva i bloggen, när jag ist kollat på tv eller något annat. Igår så städade vi och handlade och bakade egen pizza. Vi kollade på Batman men jag somnade en halvtimme in på filmen dock. I fredags försov jag mig och bommade matten. Resten av dagen var trevlig. Hade ett snöbollskrig med Mex också. Samhällskunskapen var mycket värd. Precis som den brukar vara. Senare på kvällen så tittade jag och Andreas på Idol och jag grät lite när Kevin vann. Vi åt god mat och godis och chips också, och kollade på Walk The Line senare. Gud, vad jag älskar den filmen.. Hade redan sett den så klart, men det hade inte Andreas och jag tror han tyckte mycket om den med. I torsdags minns jag inte mycket. Vet däremot att jag totaldäckade på Historian. I vanliga fall när jag brukar slumra till på lektioner (Illa?) så brukar jag iaf nånstans i bakhuvudet höra när läraren pratar, men idag.. Ja, då var jag helt borta. Jag drömde om någonting.. Jag var i djupsömn.. Skönt! Italienskan var rätt schysst. Kollade på slutet av en film jag aldrig sett.. Och på kvällen hade jag och älskling snöbollskrig till och från McDonalds. Älrigt talat som minns jag inte mer av veckan. Har säkert blandat ihop massor nu.. Just nu vill jag tanka hem den tredje Harry Potter filmen, för det slog mig nyss när tvåan rullar på femman, att jag sett den och ettan typ fem hundra gånger men aldrig dom andra.. Kanske är dags. Nu ska jag skriva på min bokrescension. Bästa boken i världen. var så jävla knäckt när jag läst ut den iofs, men fan vad bra den var.

Fyllde förresten år i måndags och min älskling var så söt. Frukost på sängen och när jag kom hem från skolan fick jag värsta fikat med kaffe, biskvier, tårta och presenter. Sedan åkte vi hem till mamma och pappa och firade.

Nå väl.

Adios

söndag, december 07, 2008

Fina högtidsdagar..

Idag är ingen sämre dag än så att jag och min kära älskade Andreas har varit tillsammans i ett halvt år. Hoppas mer än något att det blir så mycket mera.. Puss på det.

Och nu ser jag att klockan är över tolv, vilket innebär att jag nu officiellt sett är 16 meningslösa år. Hallå? Kan jag inte bara hoppa över till 18, eller varför inte 20 direkt? I alla fall så är jag nu ett år mer och det är bara bra!

Idag har jag och älskling myst lite, fått gett varandra presenter. Han fick en supermysig blå stickad tröja, och jag fick en assnygg tunika i typisch jeansmaterial. Han är så cute. Sen har vi bara myst hela dan, typ.

Jag ville så gärna lägga ett bud på en supersnygg päls på tradera idag men mamma hade tagit bort sitt konto så då blev jag ledsen, men men.

I lördags så var vi uppe hos Stefan hela kvällen (Andreas morbror) efter en mycket god middag Andreas lagat. Hos Stefan mös vi tillsammans med lilla Linn älskling!

Imorgon ska jag till skolan och efter det blir det att åka hem till landet och fira lite med familjen och älsklingen, och träffa Myyyyyysan, min kära. Saknat så. Senare i veckan blir det lite annat firande med Andreas familj

Nu ska jag börja göra mig nattklar!


Ciao!

lördag, december 06, 2008

Mys!

Nu har jag inte bloggat på ett par dagar! Men, nu gör jag det iaf. I förrgår var jag ledig från skolan. Jag och älskling hade massa mys, minns inte mycket från den dagen dock. Igår skulle jag upp till skolan men direkt när jag vaknade så mådde jag så sjukt illa, och precis när jag höll på att göra té så kändes det som att jag skulle spy, så jag gick snabbt och la mig och vilade igen.. Somnade, och vaknade och kände mig lika dålig så jag var hemma istället. Senare unde rdagen mådde jag bättre. Det har säkert mycket med min medicin att göra att jag mår så himla dåligt hela tiden, men tar man flera stycken av tre olika varje dag så är det inte så konsigt. Iaf så gick vi över till Mormor (Andreas mormor!) och fikade lite och hälsade på Helena. Senare under kvällen så var vi och storhandlade massa gott! Sen kom Josefine och Mex och vi hade jättetrevligt. Hade tv-kväll och åt indiskt och drack lite vin och mös. Sen imorse så gick jag upp tidigt och drog ner på stan med Josefine för att köpa present till baby Vi firar ett halvår imorgon!) Efter det så fikade vi på Wayne's. Sen gick jag hem, och sen kom älskling hem från stan han med! Haha, och sen gick vi till Big Inn och jag kollade massa fint på HM, hittade dock inget jag ville ha. Men jag köpte foundation på Kicks iaf. Sen handlade vi mat tills ikv. Lövbiff och klyftpotatis. Mums! Ikväll ska vi bara mysa, äta gott, kolla film och ta det lugnt. På måndag fyller jag år också. Vi får se vad som händer. Nu ska jag plocka undan och hjäla älskling med maten lite! Skriver mer senare.


Ciao.

tisdag, december 02, 2008

Pengabrist.

Igår hade jag tänkt blogga. Först och främst för att jag var så grymt jävla besviken på CSI. Alla dom döda där var så jävla dåliga. Man såg att det verkligen var typ skyltdockor. Så grymt dåligt. Känns som att standarden försvann, med mordet på Warrick. Värdelöst..

Anyway, idag så försov jag mig typ 40 minuter för att Andreas stängde av larmet. Tack! Men jag hann i tid i alla fall. Dagen i sig har varit bra men väldigt dryg eftersom jag hade konstant huvudvärk från att jag vaknade. Så jag cyklade hem i motvind, regn, blåst, och iskall kyla. How nice. Kom hem och la mig och sov.. Nu när jag valnade tittade jag på tv, och skickade iväg mitt inlämningsarbete som jag är så jävla missnöjd med. Och inte gjorde saken det bättre när jag fick reda på nästa ämne vi ska arbeta med. Lag och jävla rätt. Känns om att det kommer gå dåligt, då jag är väldigt dålig på att tänka själv med sådant där. Jag vet inte hur man straffar människor, vad som är moral och etik.. Okej, det låter ganska oroväckande, men det känns som att jag kommer ha väldigt svårt att kunna utveckla mina egna funderingar kring denna topic, till skillnad från Politik som jag kanske hade mer kompetens i men istället slarvade bort för att jag hade min extremt lata period, som jag kan skylla på både det ena och det andra, but still. Fan också.

Ikväll ska iaf jag och älskling laga lax och potatis. Vi åt det i söndags men vi har kvar att laga, och det är grymt gott och vi har nog inte så mycket annat i varken frysen eller kylen, så så blir det. Det beror på att det är snålt om pengar just nu. Jag har inte mycket kvar, plus att det ska räcka till julklappar och annan skit. Har åtta hundra spänn liksom. Fy fan för konsumtionssamhället. 1050 spänn i månaden. Dumma jävla idioter. Nå väl, nu ska jag luta mig tillbaka och låta ångesten växa över skolan. Helt seriöst, fan gymnasieskolan, värdelösa jävla as.

söndag, november 30, 2008

Varmt och svettigt, och en kopp té..

Ja, nu är det dag två i lägenheten! Känns mycket bra. Dagen började med en frukost, samt att proppa i sig mina urinvägsinfektionstabletter som gett mig konstant illamående, som dock börja avta.
Jag beslöt mig för att plugga lite. Gick rent åt helvete. Kom åtmindtåne en bit på vägen, men känns ändå inte som att jag kan säga att jag gjort ngt konkret egentligen. Mycket värdelöst. Jag gav upp och hoppade in och tog en behövlig duch, och sedan gick jag och älskling till Willys och handlade lite kvällsmat med mera. Sen kom Helena hit, som varit i Örebro. Tyvärr så fick vi inte plats i bilen, och det var ju synd men nästa helg så åker vi dit åtminstone! Och världens sötaste Sheerin hade skickat med en julklapp till mig. En grymt snygg mysig stor och marinblå cardigan från Gina, som hon hittat i lagret. jag är mer än nöjd. Den är så fin. Sen så lagade älskling mat och jag diskade. Vi åt lax med potatis och smögensås. Värsta somrigt och sjukt gott. Att Andreas är grym på att laga mat är en j-vla bra fördel, oclkså. Sedan efter det så glodde i lite på tv och chillade. Sen diskade jag, och nyss fick jag en kick så jag har sättit i glödlampor i badrumsskåpet, fastän dom är till taklampan, men jag bryr mig inte. Har plockat och fixat och donat, så nu är det lite städat iaf. Imorgon blir det nog mer fix. Då ska jag också till ögonläkaren kvart över tio, sedan skola till halv fyra. Sen hem och plugga som ett as.

Nu ska jag och älskling titta klart på en film från i förrgår.


Ciao!

lördag, november 29, 2008

Underbart


Ja, det är verkligen underbart just nu. Sitter framför tv-n, kollar på Scooby Doo med Andreas. Har nyss ätit en jävla massa tacos och väntar på att snart få äta min älskade Dulce De Leche glass som jag, Hannah och Mike åt massor av i Barcelona. Men bäst av allt är nog ändå att vi befinner oss i Vår fina lägenhet :) Jag är riktigt glad. Vi flyttade hit igår, men vi har hunnit en hel del. Finns så klart mycket kvar. Ett par kartonger och kassar ouppackade plus tre säckar med våra (främst mina, haha) kläder som ska hängas in i garderoben.
Igår var vi också på Ikea.

(Så som det ser ut just nu!) ->

Idag var jag hemma och plockade ihop mitt, plus att jag och mamma handlade lite smått. Blir att storhandla på måndag kanske.

Jag hade trevligt i torsdags också! Det var skutt med sport-tema och jag och Linn gick in för att vara tennisspelare. Vi var väldigt snygga, jag ska lägga upp någon bild när jag fått tillbaks mina kamera! Dock så blev det kanske lite för mycket av det goda. Det kan nog både jag, Linn och i stort sett alla som förkrökade hemma hos Bella, intyga. Men grymt kul var det iaf. Bortsett från att spy i diken!

Ikväll ska vi bara ta det lugnt. Om jag orkar ska jag fortsätta lite med garderoben, vilket påminner mig om att vi måste införskaffa fler galgar! Imorgon ska vi kanske åka till Örebro, till Sheerin och Adem och sedan blir det massor massor av plugga för min del. Och sen lite fix i lägenheten så klart!

Ska försöka uppdatera bloggen mera nu! Men det kommer nog snart!




Adios.

onsdag, november 12, 2008

We'll see..


Idag, idag, idag.. Avsevärt bättre än gårdagen, det var den.

Dock så väckte mamma mig en timme innan jag skulle upp. Blev väldigt sur, kunde inte somna om, fick en helt sjuk huvudvärk.. Så gick upp och fixade mig. Åkte bussen till skolan. Trodde jag skulle dö, hade ett helt stört kaffesug, så drog med mig Cissi till cafeterian. Sedan blev det italienska med Linnea och Sebastian. Haha, vi är ju så jävla dåliga alla tre. Snart haft italienska en termin och kan inte ens översätta "Svensken" var det "lo Svedese" eller? Iaf, efteråt hade vi engelska med Sveriges största narcissist och fascist till lärare. Typ sådär.. Och sedan åt jag mat, och ringde Andreas! Efter så umgick jag med min klass, och hade sedan datakunskap med Världens bästa lärare i världen. Tina Wanjura! Gick väldigt bra, och är grymt nöjd att jag inte tillhörde gruppen som typ knäckte Tina och gav henne begär att vilja strypa dom. Jag ville också strypa dom. Sen hade jag kontaktlärartid och sen fick jag gå till bussen där jag hade mysigt med Emma. Träffade Linnsan på bussen också. Pussunge. Sen hem och försökte plugga.. Nah, men ordnade lite med tvätten iaf. Har inte gjort så mycket annat. Tiden har gått oerhört snabbt faktiskt.

Har märkt att jag är extremt dubbel-, om inte trippelbokad i helgen (Fyrdubbligt?). Hoppas jag inte gått med på att umgås med min lilla pärla Josefine på fredag, och jag hoppas inte jag heller lovat att umgås med Cissi, Linn och Louise på lördag. Och jag kan tyvärr inte dricka massa vin och beklaga mig över livets frågor tillsammans med Emma just en här helgen. För jag ska nämligen umgås med min älskling. Det ska jag.

Han är så duktig. Han (Vi) fick en lägenhet idag med. Det kanske jag inte hunnit nämna! Det är mycket bra, så jag slipper detta. Det kommer bli en väldigt bra början. Jag älskar honom verkligen.

tisdag, november 11, 2008

Jag kan aldrig tacka dig nog för allt du gör för mig.


Jag kan tala om att jag aldrig litat så fullt ut på en människa, eller känt mig så trygg med en annan människa som med Andreas. Min Andreas Jamsheree.
Oh, vad roligt, ännu en flickvän som ska skriva ner tusentals meningslösa ord om hur hon älskar sin pojkvän? Men ja. Faktiskt. För jag har mina väldigt starka anledningar. Andreas är inte som någon annan människa jag träffat, på något sätt. Han är så speciell. Han läser mig in och ut, han vet precis vad jag tänker på under de mest pressade stunder. Och han vet precis vad jag vill, och han gör precis det han vet att jag behöver. Det finns ingen annan som gör. Jag är så hopplöst kär i honom att jag blir mållös. Helt mållös. Inte ens detta räcker, alls.
Men bara för att han (speciellt ikväll) bevisade åter igen för mig just varför jag aldrig kommer lämna honom, och varför jag är tillsammans med honom, och varför jag älskar honom mer än någonting på denna jord..
.. Så tycker jag att han förtjänar en liten, men väldigt betydelsefull text på min blogg.


Andreas, du är Kärlek för mig. Och jag finns vid din sida för alltid.

I'm falling apart, I'm barely breathing.. With a broken heart that's still beating.. In the pain there is healing.. In your name I find meaning..

Ah, det är inte allt för svårt att relatera till den där texten just nu. Det är väldigt lätt, till och med.

Min dag idag har varit helt jävla fruktansvärt meningslös och värdelös. Morgonen började värdelös. Den fortsatte att vara värdelös. Hela jävla förmiddagen var totalt åt helvete, och eftermiddagen tänker jag inte ens prata om. Orkade inte vara kvar i skolan, så jag tog en buss hem. Och nu sitter jag här. Lite smått uppgiven.. Eller egentligen inte, jag är aldrig det. Jag hittar lösningar. Men jag känner att jag kommer frå leta väldigt länge efter just denna. Har en lista för ikväll på allt jag ska göra. Sånt är bra för mig med stark prestationsångest. Believe me.
Jag sitter och dricker starkvinsglögg. Det är riktigt fint. Speciellt att koppla av med. Jag sitter och funderar på hur Andreas haft det idag. Han har varit på utbildning i Uppsala med sin nya chef. Hoppas allt gått bra, har det nog gjort också. Min Andreas är duktig, han. Ska ringa honom snart. Lär ju bryta ihop för tredje gången idag, om ett tag när jag inser hur mycket jag har att plugga. Fy fan för precis allt i denna jävla värld. Jag hatar allt.


Bittert.

måndag, november 10, 2008

God kväll


Blogg var det, ja.

Hallå. Det här är jag, Maria. För tillfället sliten och sur. Irriterad. Mestadels, eller ja, bara på mig själv egentligen. Just nu har jag en pappersbunt om Svenska Språket som ligger och väntar på mig här brevid, så jag tänker inte gå in på varför. Skulle nog inte göra det heller om jag så hade tid att blogga resten av mitt liv för om det är en sak jag lärt mig så borde man inte lägga ut det allt för personliga på internet. Vi får väl se hur det går, shall we?

Jag tänker inte tråka ut någon som eventuellt läser bloggen med en personprofil, eller något i den stilen. Jag bara bloggar. Punkt.

Idag har varit en ganska vanlig dag då jag vaknade upp klockan nio. Hade en grymt lång sovmorgon, eller sovlunch om det skulle passa sig. Började klockan ett så jag tog tid på mig för lite frukost, och lite häst. Ja, jag fick en häst för tre dagar sedan. Snart är det bara slottet och diamantringen kvar. Undrar om det var symboliskt, för isf hoppas jag inte att min fina pojkvän missuppfattar det. Hästen heter Mysan. Jag mös med henne imorse, och kom till skolan fem i ett för att tackla lite historia med Christer. Cecilia hade kommit tillbaka från Spanien så det var kul att träffa henne igen! Jag, Linn och Cissi är tre nu igen, och det märktes nog på historialiektion. Dom är nog lite cp. Det är nog något sådant. Sedan hade vi samhällskunskap och det brukar vara väldigt givande. Det var det iofs idag med, inget fel på Nicklas alls (Det är det aldrig) men det var nog mig det var fel på, och det hade sina spår. Jag stirrade mest under genomgången. Sedan gick jag hem till Andreas. Vi pratade lite, åt lite. Sov rätt mycket och jag småsprang till bussen. Väl hemma har jag känt mig effektiv. Jag har städat och varit ute och gett mat till Mysan och kramat god natt. Nu ska jag plugga.. Eller intala mig själv i tjugo minuter att jag ska det, men sedan somna. Jag ska kolla på Boston Tea Party iaf, oavsett om jag somnar eller inte. Det är det enda jag kan se på tv, these days.

Nå väl. Nu ska jag tillbaks tillbaks till verkligeheten. Till studerandet, för jag tror nog inte att min svenska-jävla-bitch-lärare (Ja, tamejfan) tycker att det är är okej räcker som utvärdering av Svenska Språket. Fan ta henne. Och resten.